Londonportalen

Rejseportalen om London, Londonflyhotel, giver den rejsende til byen al den nødvendige information om fly, færger og hoteller i London.

Londonportalen

Londonportalen giver dig meget bred information om rejser til og fra London, ophold i byen, kulturlivet, musiklivet og gode restauranter. Så du er rimeligt godt dækket ind med, hvad du behøver at vide om London. Desuden er der tilknyttet en blog med mere aktuel information om hvad der sker lige nu i storbyen.

Transport
Hvis du lander i eller skal flyve fra en af Londons lufthavne får du den nødvendige information om transport til eller fra fra lufthavnene til London City. Heathrow, Gatwick, Stansted og London City Airports er dækket ind, så det er nemt at finde vej til den rigtige gate i lufthavnen eller den rigtige station i city.

Hotel og ophold i London

På portalen er der information om både hostels og hoteller i London i alle prisklasser.

Turistinformation om London

Uanset om du skal til London for første gang, eller har været der flere gange, kan du finde nyttig information om seværdigheder, bygninger, musik-spillesteder, teater og musicals.

Shopping i London

Mange tager selvfølgelig til London for at gå på shopping. Pundkursen er lav og økonomien har det ikke godt, så der er som regel udsalg mange steder – hele tiden. Derudover er der mange gode markeder med alt mellem himmel og jord – både brugt og nyt. Find gode tips på rejseportalen.

Alt i alt et godt bud på en hjemmeside, som alle har nytte af, hvis man skal til London.

Tags: ,

Leave a Reply