Wellnessportalen

Wellnessportalen er det sted på nettet der giver dig overblik over steder at få Wellness behandlinger, at komme på Spa ophold og finde Wellness produkter i ind- og udland.

Wellness behandlinger
Portalen er bygget op, så man kan klikke på en kategori, f.eks. ansigtsbehandling, og finde alle de steder i Danmark eller måske blot København, som tilbyder ansigtsbehandling. Man kan derfra klikke videre til den klinik, det wellness center eller måske feriecenter, som man ønsker at vide mere om. Her kan man så læse om alle behandlinger, som det pågældende sted kan tilbyde.

Spa ophold
På Wellnessportalen kan du også gå ind via Spa Ophold og finde alle de steder i Danmark og udlandet, som tilbyder spa og wellness behandlinger i forbindelse med et ophold. Der er oversigter over både Spa hoteller og feriecentre med spa afdelinger.

Wellness produkter

Hvis du gerne vil forkæle dig selv derhjemme, kan du også finde produkter til egne wellness behandlinger, som f.eks. hudcreme, fodcreme og økologiske ansigtsmasker.

Artikler om Wellness

Et afsnit på portalen er afsat til oplysende artikler om f.eks. Garra Rufa behandlinger med doktorfisk, Thalassoterapi eller motion generelt.

Wellness i udlandet
En hel sektion på Wellness-portalen er afsat til at fortælle om spa og wellness ophold i Tyskland, Sverige, Norge, Montenegro og andre steder i udlandet.

Tags: ,

Leave a Reply